Karate Kid

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Karate Kid, 9 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Karate Kid programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

On iki yaşındaki Dre Parker, yaşadığı Detroit'te mutlu bir hayat sürmekteyken, annesinin işleri nedeniyle Çin'e taşınmak zorunda kalır. Çin'deki yaşama uyum sağlayan Dre, sınıf arkadaşı Mei Ying'e aşık olur. Aslında birbirlerine karşı hissettikleri karşılıklıdır ama aradaki kültürel farklılık bu dostluğu zora sokar. Bu da yetmezmiş gibi, okulun karate yıldızı Chang belalısı haline gelir. Dre, bir Kung Fu ustası olan Bay Han'la tanışır ve iyi bir dövüşçü olmak için onun yardımını ister. Bay Han ise bu sporun dövüş ve şiddet için değil, olgunluk ve kontrol için kullanıldığını gösterecektir.

Karate Kid, atv'de 9 Ocak 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Karate Kid programının yayını, 03:00'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

9 Ocak 2022 Pazar günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Karate Kid filmi yayını başlayacaktır.