Karadır Kaşların

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Karadır Kaşların, 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Karadır Kaşların programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Köyün ileri gelenlerinden Recep Ağa, evlenme çağına gelen oğlu Vedat için Asiye’yi uygun görür. Fakat Asiye, Hasan adındaki bir gence sevdalıdır. Recep Ağa, bir gün ailesiyle Asiye’yi istemeye geldiğinde genç kız, Hasan’ın evine gider. Fakat Hasan’ın annesi Ayşe, Asiye’yi ağır sözlerle evinden kovarak kendisini oğluna gelin olarak istemediğini söyler. Hasan’ın ailesinin bu kadar tepkili olmasına anlam veremeyen Asiye, büyük hayal kırıklığına uğrar. Aslında bu olayın altında Hasan’ın babası Kerim’in gençliğinde Ayşe’nin annesi Seher’e sevdalı olması yatmaktadır. Bu yüzden Hasan’ın annesi, kocası Kerim’in gençliğinde sevdalandığı kadının kızını evine gelin olarak istemez. Fakat Hasan, Asiye için her şeyi göze alır ve sevdiğini kaçırmak için hazırlıklara başlar.

Karadır Kaşların, Kanal 7'de yayınlanan ve 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Karadır Kaşların programının yayını, 12:00'de yayınlanan Zeynep'in Hikayesi isimli film başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Karadır Kaşların filmi yayını başlayacaktır.