Kara Murat Ölüm Emri

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kara Murat Ölüm Emri, 27 Şubat 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kara Murat Ölüm Emri programını saat 14:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bizans imparatoru, ölüm döşeğindeki Sultan II. Murat’ın ardından, tahta kendilerine yakın bir şehzadeyi geçirmeyi planlamaktadır. Bunun için sarayda entrika üstüne entrika hazırlanır. Oysa tahtın gerçek varisi Manisa’daki Şehzade II. Mehmet’tir. Zağanos Paşa’nın emriyle Bizans’a sızmayı başaran Kara Murat, sarayda kısa sürede kendini gösterip, taht için hazırlanan şehzade Orhan’a koruma olur. Sarayda kendisi gibi casus bir Türk daha vardır. Sarayda kaldığı süre içinde Kara Murat, Osmanlı için tezgahlanan büyük ihaneti ve Bizans’ın yıkıcı planlarını öğrenmiştir.

Kara Murat Ölüm Emri, 360'de yayınlanan ve 27 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 13:00'te başlayan Yalancı isimli programdan sonra saat 14:30'da başlayacak.

Kara Murat Ölüm Emri programının yayını, 16:00'da yayınlanan Gökyüzünden isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

27 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 14:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Kara Murat Ölüm Emri filmi yayını başlayacaktır.