Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı, 30 Kasım 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı programını saat 09:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bizans Prensi Carlos, Kara Murat’ın gözleri önünde babasını öldürür ve ikiz kardeşi Mehmet’i kaçırır. Kara Murat içinde büyük bir intikam hırsı ile büyür. Carlos Mehmet’i Hristiyan olarak yetiştirip Osmanlılar’a karşı kullanacaktır. Adını da değiştirip Marc koymuştur. Marc büyüdüğünde Türk köylerine baskınlar düzenler ve Türkler’e işkenceler yaptırır. Carlos ve şövalyeleri Rumeli Beylerbeyi Karaca Paşa’yı öldürmek için saldırıya geçer. Karaca Paşa’nın kızı kaçarken yakalanırsa da Türkler kızı kurtarır. Bu baskın sonucu Karaca Paşa esir düşer. Fatih, Paşa’yı kurtarmak için Kara Murat’ı görevlendirir. Kara Murat görevini sürdürürken Marc ile karşılaşır ve onun kardeşi Mehmet olduğunu anlar. Marc’ın kılığına girerek Carlos’un sarayına sızar. Zerdus ile adamlarından yardım alarak saraydaki Türk esirleri kurtarır.

Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı, 360'de yayınlanan ve 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 09:00'da başlayan Sağlık Olsun isimli programdan sonra saat 09:30'da başlayacak.

Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı programının yayını, 11:30'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 09:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı filmi yayını başlayacaktır.