Kara Murat Fatih'in Fermanı

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kara Murat Fatih'in Fermanı, 15 Kasım 2022 Salı günü ekrana geliyor. Kara Murat Fatih'in Fermanı programını saat 23:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türk hükümdarı Fatih, Bizans prensesi Helen’e aşıktır. Bizans hükümdarı saraydaki muhalefete rağmen Türkler'le iyi geçinme düşüncesiyle evliliğe onay verir. Ancak bunun için bir şartı vardır. Genç Türk sultanından İstanbul’u fetihten vazgeçmesini ister. Sultan’ın şiddetli tepkisi üzerine Bizans beylerinden Nicol Türkler'e gözdağı vermek için masum insanları öldürtür. Ölenler arasında Fatih’in fedaisi Kara Murat’ın annesi de vardır. Bu olayın ardından İstanbul üzerine yürüyen Türk ordusu kenti fetheder. Nicol ve beraberindekiler Bizans hazinelerini kaçırmayı başararak Midilli adasına sığınır. Helen’in öldürülmesi üzerine Sultan Kara Murat’ı, katili bulup hazineleri İstanbul’a getirmekle görevlendirir. Kara Murat, Bizanslı Kosta kimliğiyle adaya ve saraya sızmayı başarır.

Kara Murat Fatih'in Fermanı, 360'de yayınlanan ve 15 Kasım 2022 Salı günü saat 21:00'de başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Kara Murat Fatih'in Fermanı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

15 Kasım 2022 Salı günü saat 23:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Kara Murat Fatih'in Fermanı filmi yayını başlayacaktır.