Kara Murat Devler Savaşıyor

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kara Murat Devler Savaşıyor, 25 Ekim 2022 Salı günü ekrana geliyor. Kara Murat Devler Savaşıyor programını saat 23:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sultan Fatih, Mora’dan gelen haberlerden rahatsızdır. Mora’daki kardeşi Komutan Davut ile büyük bir tezgah hazırlayan Vezir Kani Paşa, sadrazam Mahmut Paşa’ya iftira atar. Sadrazamın Mora’da Rumlarla işbirliği yapıp, vatana ihanet ettiğini söyler. Buna inanan Sultan Fatih sadrazamı cellada teslim edince yiğit akıncısı Kara Murat ona isyan eder. İdamdan son anda kurtulan Kara Murat, Mora yolunu tutar. Oradaki gerçek ihanet şebekesini ortaya çıkaracak ve yaşlı sadrazamı aklayacaktır. Ancak Mora’ya en son tayin edilen vali Tuğrul Bey bir saldırıda şehit olunca onun kılığında vali olarak yarımadaya gider.

Kara Murat Devler Savaşıyor, 360'de yayınlanan ve 25 Ekim 2022 Salı günü saat 21:00'de başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Kara Murat Devler Savaşıyor programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Ekim 2022 Salı günü saat 23:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Kara Murat Devler Savaşıyor filmi yayını başlayacaktır.