Kara Murat Denizler Hakimi

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kara Murat Denizler Hakimi, 27 Mayıs 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Kara Murat Denizler Hakimi programını saat 13:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Köhne Bizans yıkılmış, muhteşem zaferiyle Sultan Fatih yeni bir çağa damgasını vurmuştur. İstanbul’dan sonra Ege denizindeki adalarda hakimiyet sağlayan Sultan Fatih onları vergiye bağlamıştır. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa ve emrindeki askerler, Ege prenslerinden topladığı vergi ve hediyelerle İstanbul’a dönmektedir. Ancak Ege denizinde pusu kuran Kara Korsan ve adamları Osmanlı amiral gemisini tuzağa düşürüp malları yağmalar, paşa ve adamlarını kürek mahkumu yaparlar. Olayı öğrenen Sultan Fatih paşayı esaretten kurtarıp, malları geri alması ve korsana dersini vermesi için en iyi yiğidini, Kara Murat’ı görevlendirir.

Kara Murat Denizler Hakimi, 360'de yayınlanan ve 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 11:30'da başlayan Ben Bilirim isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Kara Murat Denizler Hakimi programının yayını, 15:30'da yayınlanan Aileler Yarışıyor isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 13:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Kara Murat Denizler Hakimi filmi yayını başlayacaktır.