Kaptan Marvel

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kaptan Marvel, 16 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kaptan Marvel programını saat 16:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikçe geçmişte burada bir hayatı olduğunu hatırlamaya başlar. Genç kadının güvenebileceği tek kişi ise SHIELD çalışanı Nick Fury'dir. Kendine dair bilmediği yeni detayları keşfeden süper kahraman, bir yandan da şekil değiştiren düşmanları Skrull ırkı ile onu ölümden kurtararak kendileri gibi güçlü yapan erdemli Kree ırkı arasındaki savaşta önemli bir rol oynamaktadır. İki ırkın Dünya gezegeni üzerindeki savaşında bir taraf seçmek zorunda kalan Carol, bir süper kahraman olmanın gerçek anlamını keşfedecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kaptan Marvel, SinemaTV'de yayınlanan ve 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 14:15'te başlayan İtalyan İşi isimli programdan sonra saat 16:15'te başlayacak.

Kaptan Marvel programının yayını, 18:30'da yayınlanan Cennetten Mucizeler isimli film başlayana kadar devam edecek.

16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 16:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Kaptan Marvel filmi yayını başlayacaktır.