Kaptan Amerika: Kış Askeri

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kaptan Amerika: Kış Askeri, 11 Temmuz 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kaptan Amerika: Kış Askeri programını saat 17:00'de SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

SSCB döneminde özel kuvvetler içerisinde yetiştirilen ve Winter Soldier adı verilen bir adam aslında tam bir ölüm makinasıdır. Rusya tarafından donmuş bir gölde bulunur ve önüne çıkan her şeyi yerle bir etmeye kararlıdır. Kaptan Amerika yanına Falcon'u ve Kara Dul'u da alarak güç birliği yapar ve soğuk diyarlardan gelen bu düşmana karşı büyük bir mücadeleye girer.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kaptan Amerika: Kış Askeri, SinemaTV'de yayınlanan ve 11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 15:00'te başlayan Günah Keçisi isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Kaptan Amerika: Kış Askeri programının yayını, 19:30'da yayınlanan Küçük Dedektif isimli film başlayana kadar devam edecek.

11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 17:00'de SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Kaptan Amerika: Kış Askeri filmi yayını başlayacaktır.