Kapıcılar Kralı

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kapıcılar Kralı, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kapıcılar Kralı programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kapıcı Seyit, her biri birbirinden farklı, tuhaf ve zorlukları olan tüm daire sakinlerini parmağında oynatmaktadır. Aynı zamanda mahalledeki üç apartmanı ailesiyle birlikte idare eder. Ancak kılıbık yönetici istifa edip yerine sert ve acımasız albay gelince kârlı ve rahat günleri sona erer. Adeta askeri bir disiplin uygulayan albay, Seyit ve ailesini oldukça zorlar. Ancak kurnazlığı ve işini kitaba uydurma becerisi sayesinde Seyit yine ayakta kalmayı başarır. Büyük şehirde gözünü açmaya ve sistemin nimetlerinden payını kapmaya çalışır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kapıcılar Kralı, Show TV'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kapıcılar Kralı programının yayını, 21:45'te yayınlanan Sahte Kabadayı isimli film başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kapıcılar Kralı filmi yayını başlayacaktır.