Kaos Yürüyüşü

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kaos Yürüyüşü, 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kaos Yürüyüşü programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Todd Hewitt, insanlık için yeni bir umut olan 'Yeni Dünya'nın uzak bir gezegeninde yaşamaktadır. Fakat 'Yeni Dünya', bir virüs sebebiyle cehenneme döner. Bu virüs yüzünden herkes birbirinin düşüncelerinden parçaları görebilmektedir. Pek çok kişi, virüsün getirdiği sonsuz gürültü sebebiyle deliliğe sürüklenmiştir. Ancak günün birinde Todd, Viola isimli genç bir kızla karşılaşır. Viola'nın yanında virüs etkisiz hale gelmektedir. Birbirleri ile pek de alakası olmayan bu ikili, keşfedilmemiş bir gezegende tehlikeli bir maceraya girerler. Tüm düşüncelerin duyulduğu, tüm hareketlerin görüldüğü bu çevrede kaçmaya ve saklanmaya çalışan Todd ve Viola, geride bıraktıkları hayatları ve yeni dünyaları hakkında birçok gerçeği öğrenecektir.

Kaos Yürüyüşü, atv'de 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Kaos Yürüyüşü programının yayını, 02:25'te yayınlanan Zor Ölüm 4 isimli film başlayana kadar devam edecek.

22 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kaos Yürüyüşü filmi yayını başlayacaktır.