Kanunsuz Topraklar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 23 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kanunsuz Topraklar programını saat 13:00'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yavuz ölümle burun burunadır. Davut’un tetiği çekmesi an meselesidir. Teğmen Sezai, Davut’u vazgeçirmeye çalışsa da Davut kararlıdır. Gülfem, Behice ve Fikriye tarifsiz bir korku içinde Davut ve Yavuz’un akıbetini öğrenmeye çalışmaktadır. Gelen haberle üç kız kardeş soluğu karakolda alır. Ama burada Gülfem’i daha büyük bir şok beklemektedir. Ortalığı yakıp yıkan bir Davut’la karşılaşır. Gülfem’e de Fatma Ana’ya gelen notun bir benzeri ulaşır. Bu notta Fikriye de Celal’le birlikte kaçtığını ve bir daha konağa dönmeyeceğini yazmaktadır. Herkes dehşet içindedir. Fransızlar ise ne maden mahallesinin ne de Paşazade Madencilik’in peşini bırakmıyordur ve durum anbean daha da vahim bir hâl alıyordur.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kanunsuz Topraklar, FOX'de yayınlanan ve 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 12:15'te başlayan Kamera Arkası isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Kanunsuz Topraklar programının yayını, 16:00'da yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Ocak 2022 Pazar günü saat 13:00'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kanunsuz Topraklar dizisi yayını başlayacaktır.