Kanunsuz Topraklar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 21 Aralık 2021 Salı günü ekrana geliyor. Kanunsuz Topraklar programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Madendeki patlama tüm Zonguldak’ı derinden sarsar. Maden Mahallesi karalar bağlar. Askerler, madenciler ve yüreğinde bir parça vicdan kalan herkes göçük altında kalan Davut ve Gülfem’i kurtarmaya uğraşmaktadır. Behice ile gizli gizli evlenerek karanlık emellerine ulaşmaya çalışan Yavuz ise Gülfem ve Davut’un madenden canlı çıkmaması için elinden geleni ardına koymamaktadır. Patlamada büyük zarar gören madeni ele geçirmek için karanlık planlar kuran Ali Gelik ve Bahar Aras hemen bu fırsatı değerlendirmeye çalışır… Bu sırada Kasapoğlu; Yavuz ve Asude’nin Malik Bey’in ölümüyle ilgili sakladığı büyük sırrı öğrenir. Yavuz ve Asude köşeye sıkışmıştır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kanunsuz Topraklar, FOX'de yayınlanan ve 21 Aralık 2021 Salı günü saat 20:00'da başlayan Yasak Elma isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Kanunsuz Topraklar programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Aralık 2021 Salı günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kanunsuz Topraklar dizisi yayını başlayacaktır.