Kanunsuz Topraklar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kanunsuz Topraklar programını saat 16:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gülfem, onu Çolak’ın elinden kurtarmak için jandarmaya haber vermeyen babasından hesap sorar. Babasının, Gülfem’i Ali Gelik’le evlendireceğini öğrenen Yavuz, Ali Gelik’i vazgeçirmek için Asude üzerinden bir plan yapar. Ali’yle evlenmek istemeyen Gülfem adamın karşısına çıkıp bunu açık açık yüzüne söyler. Ali durumu bir gurur meselesi yapacaktır. Malik Bey tarafından ustabaşı yapılan Davut ise işçilerin haklarını iyileştirmek isteyince karşısında yine Malik Bey’i bulur. Gülfem, Davut’a yardım etmek için onunla beraber hareket etmeye karar verir lakin karşılaşacağı güçlükler ona hayatın hiç bilmediği gerçek yüzünü gösterecektir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kanunsuz Topraklar, FOX'de yayınlanan ve 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 13:45'te başlayan Yasak Elma isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Kanunsuz Topraklar programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 16:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kanunsuz Topraklar dizisi yayını başlayacaktır.