Kanunsuz Topraklar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 30 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kanunsuz Topraklar programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1939 yılında Zonguldak’ta bir kasabada madenci olarak çalışan Davut, kardes¸leri ve ana-babasıyla mu¨tevazı bir hayat su¨rmektedir. Madenin sahibi Pas¸azade Malik Bey adında zengin bir adamdır. Yagˆmurun c¸ok yagˆdıgˆı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey yüzünden maden çöker. Olayda babasını kaybeden Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik Bey’in kızı Gülfem ise hayatın gerc¸eklerinden uzak, korunarak bu¨yu¨tu¨lmüştür. Gülfem; ele avuca gelmez, so¨z dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Ancak Malik Bey, kızı Gülfem’i, Ali Gelik adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi du¨s¸u¨nmektedir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kanunsuz Topraklar, FOX'de yayınlanan ve 30 Eylül 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kanunsuz Topraklar programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

30 Eylül 2021 Perşembe günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kanunsuz Topraklar dizisi yayını başlayacaktır.