Kanunsuz Ada Özel

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kanunsuz Ada Özel, 18 Aralık 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kanunsuz Ada Özel programını saat 01:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güneydoğu Alaska’nın sisli ve buzlarla kaplı adasında olağan üstü bir insan grubu deniz ve kara arasında yaşam savaşı veriyor. Onları bağlayan şey ise özgürlük ve vahşi yaşam tutkusu… Bu duygularla şehir hayatından kaçan bu insanlar her gün hayatta kalmak için avlanmak, balık tutmak, tarım gibi pek çok uğraş veriyor. Bu güzel ama vahşi topraklarda en yakın hastane uçak mesafesinde ve onların dünyasında herkesin birbirine ihtiyacı var. Kahramanlarımız için hayatta kalmak birbirlerine bağlı çünkü hepsinin avlanmak, bir şeyler ters gittiğinde ilk yardımda bulunmak, ağaç kesmek, inşa etmek gibi farklı görevleri var.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kanunsuz Ada Özel, National Geographic'de yayınlanan ve 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 00:55'te başlayan Uçak Kazası Raporu Özel isimli programdan sonra saat 01:40'ta başlayacak.

Kanunsuz Ada Özel programının yayını, 03:45'te yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 01:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Kanunsuz Ada Özel yaşam programı yayını başlayacaktır.