Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu, 30 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu programını saat 06:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Esra Ketenci Çelebioğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kanal 7’de Sabah, hafta sonu da gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Siyasetin kalbi Ankara’daki gelişmelerden kültür sanata; yurttan ve dünyadan haberlerin yanı sıra haftanın gerçek magazin olaylarına, göz ardı edilmiş Anadolu insanının sorunlarına kadar her türlü konu ve gelişmeyi sabahın ilk ışıklarıyla ekrana taşıyor.

Bu haber programı canlı olarak yayınlanacaktır.

Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu, Kanal 7'de yayınlanan ve 30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 03:00'te başlayan Tekrar Programlar isimli programdan sonra saat 06:30'da başlayacak.

Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu programının yayını, 07:45'te yayınlanan Katilin Çocukları isimli film başlayana kadar devam edecek.

30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 06:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu haber programı yayını başlayacaktır.