Kana Kan

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kana Kan, 28 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kana Kan programını saat 23:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

California'nın Venice kentinde yaşayan Eric Sloane ve Kurt Sloane kardeşler, aile büyüklerinin nesillerdir yaptığı gibi dövüş sporlarıyla ilgilenmektedir. Karatede dünya şampiyonluğu kazanan büyük kardeş Eric, bir organizatörün yönlendirmesiyle kardeşi Kurt'ün bütün itirazlarına karşın Tayland'a, Muay Thai şampiyonu Tong Po ile dövüşmeye gider. Ancak bu maçta trajik bir şekilde hayatını kaybeder. Her daim ağabeyinin gölgesinde kalmış olan Kurt ise bu olayın ardından ağabeyinin akıl hocalığını yapmış dövüş üstadı Durand'ın öğrencisi olur. Kurt, acımasız dövüşçüden ağabeyinin intikamını alabilmek için Durand'ın zorlu eğitiminden geçecektir.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kana Kan, Show TV'de yayınlanan ve 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 20:00'da başlayan Güldür Güldür Show isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Kana Kan programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 23:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kana Kan filmi yayını başlayacaktır.