Kan Çiçekleri

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kan Çiçekleri, 9 Aralık 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Kan Çiçekleri programını saat 16:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Karabey ve Demir aileleri yıllardır süren kan davası yüzünden birçok kayıp verir. Bu iki aile, Mardin’den, İstanbul’a sürüklenirken, Karabeylerin konağına yıllar sonra bekledikleri haber gelir. Kanlıları Seyit bulunmuştur. Fakat Baran kan dökülmesini istemez ve bunu durdurmak için aile büyüklerine rağmen Seyit’in kızı Dilan ile evlilik yolunu seçer. Dilan ise hayallerini bir kenara bırakıp, daha fazla kişinin ölmemesi için bu evliliği kabul eder. Fakat bu evlilik ikisi içinde adeta bir hapishanedir.

Kan Çiçekleri, Kanal 7'de yayınlanan ve 9 Aralık 2022 Cuma günü saat 13:30'da başlayan Bir Garip Aşk isimli programdan sonra saat 16:30'da başlayacak.

Kan Çiçekleri programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Haber Saati isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

9 Aralık 2022 Cuma günü saat 16:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kan Çiçekleri dizisi yayını başlayacaktır.