Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 14 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ayşe ve Ferit doğacak çocuklarının sevinciyle kendilerine üç kişilik bir hayat kurmaya çalışır. Bir yanda gizli ajandasıyla hayatlarına girmiş olan Mirza zor zamanların habercisiyken, diğer yanda ise yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü Ayşe’ye büyük bir bedel ödetmek için yemin eden Hande vardır. Yaman’ın bir Sancakzade olduğunu öğrenen Hande, onu tekrar elde edebilmek için türlü oyunlarla önüne çıkan herkesi ezip geçmeye niyetlidir. Mirza’nın aslında kim olduğunu açığa çıkarmaya çalışan Ferit hem doğrudan hem de gizliden Mirza’yla mücadeleye girişir.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, 13:20'de yayınlanan Hayalet Avcıları isimli film başlayana kadar devam edecek.

14 Kasım 2021 Pazar günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.