Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 2 Kasım 2021 Salı günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Azade’nin Ayşe’nin suçsuzluğunu ispatlayan görüntüleri sakladığı ortaya çıkınca, Ferit annesine sert bir tepki verir. Video skandalının ortaya çıkmasıyla Sancakzade Ailesi’nde taşlar yerinden oynar. Yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen Ayşe ve Ferit, kendilerine yeni bir hayat kurmak için harekete geçer. Ancak çiftin her anını yakından takip eden Mirza, onların hayatına dahil olmak için planını çoktan yapmıştır. Azade’nin sakladığı video sadece kendi ailesinde değil, Varoğlu Ailesi’nde de bir takım hesaplaşmalara neden olur. Köşeye sıkışan Hande bazı kritik kararlar alır.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 2 Kasım 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Kasım 2021 Salı günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.