Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 29 Ekim 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Henüz boşanmanın etkisini üzerinden atamamışken hamile olduğunu öğrenen Ayşe, büyük bir şok yaşar. Bu hamilelik Ayşe’nin Ferit’ten uzaklaşmasını zorlaştıracaktır. Kızının kirli oyunlarına sessiz kalamayan Zümrüt’ün son hamlesi herkesin hayatını derinden etkiler. Büyük ihanetin ortaya çıkmasıyla hem Sancakzadeler hem Varoğlu Ailesi sarsılır ve bütün dengeler değişir. Sancakzadeler'i yok etmek için Saadet’i konağa köstebek olarak sokan Yaman ise planını adım adım ilerletmektedir. Ayşe’nin hamile olduğunu öğrenen Hande’nin öfkesi gittikçe büyür. Hande kendi adaletini sağlamaya ve Ayşe’den sonsuza dek kurtulmaya karar verir.

Kalp Yarası, atv'de 29 Ekim 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, 03:35'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

29 Ekim 2021 Cuma günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.