Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 19 Ekim 2021 Salı günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kazadan sağ salim kurtulan Ayşe ve Ferit, yaşadıkları büyük şokun etkisiyle yakınlaşır ancak bu olay boşanma planlarını etkilemez. Ferit’i geri kazanmak için hafıza kaybı yaşadığı yalanını devam ettiren Hande asla anne olamayacağını öğrenince bir şok daha yaşar. Kızının oyunlarına alet olmak istemeyen Zümrüt ise kızını düştüğü girdaptan çıkarmak için savaş verir. Adnan’ın öz babası olduğunu öğrendikten sonra Sancakzadeler’i yok etmeye ant içen Yaman, Bahtiyar’la iş birliği yaparak Hüseyin’i de oyununa dahil eder. Diğer yandan Baha’yı öldürdüğünü itiraf eden katilin peşine düşen Ayşe ve Ferit’in ulaştığı gerçek ikiliyi tekrar başladıkları noktaya getirir. Art arda yaşadığı bayılmaların sebebini öğrenmek için doktora giden Ayşe aldığı haberle büyük bir şok yaşar.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 19 Ekim 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

19 Ekim 2021 Salı günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.