Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 5 Ekim 2021 Salı günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ferit Sancakzade, Antakya’nın köklü ailelerinden birinin el üstünde tutulan veliahdıdır. Ayşe ise hayatta kendi ayakları üzerinde durmayı başarmış, İstanbul’da yaşayan, hayat dolu bir genç kızdır. Ailesinin tercihi Varoğlu Ailesi’nin kızı Hande ile evlenmek üzere olan Ferit, düğün öncesi gerçeklerle yüzleşir ve dünyası altüst olur. İhanetle sarsılan Ferit’in yolu, Ayşe’yle kesişir. İkili, tesadüfi tanışmalarının ardından kendilerini zorlu bir evlilik oyununun içinde bulurlar. Medeniyetlerin beşiği olan kadim bir toprakta, Antakya’da geçen hikâye, dostluğun aşkla, geçmişin gelecekle, tutkunun sabırla sınanmasıyla gerçek bir aşk hikâyesine dönüşür.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 5 Ekim 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

5 Ekim 2021 Salı günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.