Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 28 Eylül 2021 Salı günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ayşe, Hüseyin’in tuttuğu avukatın manipülasyonu sonucu üzerine atılan suçu kabul ederek cezaevine girer. Ayşe’nin Baha’yı öldürmediğine inanan Ferit,Ayşe’nin avukatı olmaya karar verir. Ferit’in “Sana inanıyorum, avukatın ben olacağım” demesi Ayşe’yi umutlandırır. Ancak Ferit, Baha ile Ayşe’nin birbirlerini sevdiği düşüncesini aşmakta zorlanmaktadır. Ayşe’nin masumiyetinin kanıtı olan video Azade’nin elindedir. Azade gelin olarak hiçbir zaman kabullenemediği Ayşe yüzünden oğlunun ölümden dönmesini sindiremez. Vicdanı ve anneliği arasında sıkışan Azade, Ayşe’nin kurtarıcısı olabilecek mi? Diğer yandan Adnan’ın öz babası olduğunu öğrenen Yaman, geçmişiyle barışmak ve intikam almak arasında kritik bir yol ayrımındadır.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 28 Eylül 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

28 Eylül 2021 Salı günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.