Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 21 Eylül 2021 Salı günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Baha’nın vurulmasının suçu Ayşe’nin üzerine kalır. Ayşe’nin yaptığı hatayı bir türlü affetmeyen Ferit bir karar vermek zorundadır. Her ne olursa olsun sevdiği kadını koruyacak mıdır yoksa ona sırtını mı dönecektir? Ayşe’nin cinayetten arandığını öğrenen Sancakzede Ailesi, Adnan’ın kalp krizi haberiyle bir şok daha yaşar. Bu durum aile içindeki dengeleri sarsarken diğer taraftan geçmişin sırları bir bir ortaya dökülür. Sancakzede Ailesi hiç bilmedikleri bir düşmanın yaklaşan ayak sesleriyle karşı karşıya kalır. Hande hem Baha’dan hem de Ayşe’den kurtulduğunu düşünüp zaferin tadını çıkarmaya başlar. Adnan’ın kalp kriziyle birlikte Yaman’ın da hayatını alt üst edecek gerçeğin ortaya çıkması ise artık an meselesidir.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 21 Eylül 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Eylül 2021 Salı günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.