Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 20 Eylül 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 12:35'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ferit ve Ayşe gerçekten karı koca olmanın keyfini yaşarken, Baha’nın ortaya çıkıp “Ayşe benim eski nişanlım” demesiyle her şey alt üst olur. Ayşe’nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit, bikarar aşamasındadır. Ayşe ise her şeyden habersiz, aşkın büyüsüne kapılmış haldedir. Ancak Ferit’in verdiği karar onun da hayatını alt üst edecektir. Hande, Ayşe’den kurtulmuş olmanın sevincini yaşamaktadır. Ancak Baha tehlikesi henüz ortadan kalkmamıştır. Bu durumun farkında olan ve iyice köşeye sıkışan Hüseyin bir karar alır. Bu karar Ayşe ve Ferit’in hayatını tümüyle değiştirecektir. Adnan’ın yaşadığı sağlık problemi ise konakta ve şirketteki tüm dengeleri değiştirir. Geçmişin sırlarıyla birlikte Sancakzadelerin hiç bilmedikleri bir düşman kendini gösterir.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 11:45'te başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:35'te başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, 15:45'te yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 12:35'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.