Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 29 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 02:10'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ayşe ve Ferit arasında buzlar erimeye başlamışken Baha konağa şoför olarak gelir ve Ayşe’nin dünyası bir anda tepetaklak olur. Ayşe, Baha’nın bir an önce gitmesini isterken bunun hiç de kolay olmayacağını kısa sürede anlayacaktır. Fırtına’nın kendisini üstünden atmasından sonra bu işin peşine düşen Ferit, Baha’ya adım adım yaklaşamaya başlarken diğer yandan babasının Sinan’a attığı tokat yüzünden babasıyla da karşı karşıya gelir. Duygularıyla baş edemeyen, öfkesi ve aşkı arasında gelip giden Yaman ise Hande tarafından reddedilmesi ile yanlış bir karara doğru sürüklenir. Ayşe konağın içine giren Baha yüzünden köşeye sıkışmışken verdiği yanlış bir karar Ferit’le onu hiç beklemediği bir şekilde karşı karşıya getirir. Bu yüzleşme ikilinin ilişkisinde bir dönüm noktası olacak ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Taksi 2 isimli programdan sonra saat 02:10'da başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, 05:30'da yayınlanan Hercai isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 02:10'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.