Kalp Yarası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalp Yarası, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kalp Yarası programını saat 22:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hande, Yaman’ı vurmak isterken kazara Ayşe’yi vurmuştur. Ayşe’nin vurulması herkesin hayatını bir kez daha tepetaklak eder ve büyük yüzleşmelere neden olur. Peki, Ayşe’yi vuran Hande hapse girecek mi? Hande ve Ferit’in evlenmemesine çok sevinen Yaman, bu defa Hande’yi elde edebileceğini düşünmektedir. Eski nişanlısının başka bir kızla evlenmesi Hande’yi saplantılı hale getirince Yaman daha da hırslanır. Yaman sevdiğini elde etmek uğruna vereceği savaşta gittikçe masumiyetini kaybetmeye başlar. Geçmişe dair her şeyi yok edip yepyeni bir insan olmak isteyen Yaman’ın büyük sırrı nedir? Ayşe’nin vurulmasıyla derinden sarsılacak olan Ferit, önemli bir karar verir. Ferit’in bu kararı ne olacaktır?

Kalp Yarası, atv'de yayınlanan ve 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Şans Kapıyı Çalınca isimli programdan sonra saat 22:30'da başlayacak.

Kalp Yarası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 22:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kalp Yarası dizisi yayını başlayacaktır.