Kalk Gidelim

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kalk Gidelim, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kalk Gidelim programını saat 12:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mustafa Ali genç yaşında İstanbul'a gelmiş ve çok zengin olmuştur. Ailesinin karşı koymasına rağmen İstanbullu sosyetik bir güzelle evlenmiştir. Bundan sonra Mustafa Ali işlerini fabrika kuracak kadar büyütüp zenginlik yolunda emin adımlarla yürürken ailesini ve doğup büyüdüğü köyünü ihmal etmiştir. Mustafa Ali'nin şirketi de büyümüş zirveye çıkmıştır fakat yanlış kararlar Mustafa Ali’nin çöküşünü hızlandırmıştır. Sonunda iflas bayrağını çekmek zorunda kalan Mustafa Ali, tatile gidiyoruz bahanesiyle ailesini topladığı gibi köyün yolunu tutar.

Kalk Gidelim, TRT 1'de yayınlanan ve 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 10:15'te başlayan Türkan Hanım'ın Konağı isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Kalk Gidelim programının yayını, 14:00'te yayınlanan Ezgi Sertel ile Fazlası Zarar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 12:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kalk Gidelim dizisi yayını başlayacaktır.