Kaliforniya Yangını

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kaliforniya Yangını, 4 Temmuz 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kaliforniya Yangını programını saat 03:45'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

8 Kasım 2018 sabahı, Kaliforniya'nın Paradise şehrini yıkıcı bir yangın fırtınası sardı. Akademi ödüllü yönetmen Ron Howard imzalı belgesel, 100 yıldaki en ölümcül ABD yangını olarak tanımlanan bu yangın felaketi sonrasında kaybettiklerini kurtarmak için bir araya gelen geleceğe umut ile bakan insanların hikayelerini anlatıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kaliforniya Yangını, National Geographic'de yayınlanan ve 4 Temmuz 2021 Pazar günü saat 03:20'de başlayan Yıldızlara Ulaşmak isimli programdan sonra saat 03:45'te başlayacak.

Kaliforniya Yangını programının yayını, 05:15'te yayınlanan Albert Lin ile Kayıp Şehirler: Altın Peşinde isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

4 Temmuz 2021 Pazar günü saat 03:45'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Kaliforniya Yangını yaşam programı yayını başlayacaktır.