Kahraman Babam

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kahraman Babam, 22 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Kahraman Babam programını saat 03:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Karanlık bir gecede alevlerin arasında eşini kurtaramayan, daha sonra da kızını kaybeden itfaiye başçavuşu Uğur, arkadaşlarıyla çıkan bir yangına müdahale ettikten sonra büyük bir başarı elde eder. İçeride ölümü bekleyen çocukları kurtaran Uğur, daha söndürme çalışmaları sürerken karşılaştığı adamla bir yıl öncesine döner. Artık karısının ölümüne neden olan yangına dair bir ipucuna ulaşmıştır. Uğur hem karısını kaybettiği yangının faillerini bulup adalete teslim etmek, hem de hayatının anlamı kızı Ömrüm’ü yanına almak için amansız bir mücadeleye girecektir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kahraman Babam, Show TV'de yayınlanan ve 22 Haziran 2021 Salı günü saat 01:45'te başlayan Arabesk isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Kahraman Babam programının yayını, 05:30'da yayınlanan Sevcan'la Lezzet Yolunda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Haziran 2021 Salı günü saat 03:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kahraman Babam dizisi yayını başlayacaktır.