Kafalar Karışık

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kafalar Karışık, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kafalar Karışık programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsa yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek bir çare kalır, Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kafalar Karışık, FOX'de yayınlanan ve 6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kafalar Karışık programının yayını, 22:00'de yayınlanan Hababam Sınıfı Askerde isimli film başlayana kadar devam edecek.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kafalar Karışık filmi yayını başlayacaktır.