Kadın

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kadın, 31 Aralık 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kadın programını saat 06:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Annesi tarafından sekiz yaşındayken terk edilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybeder ve hayatta yapayalnız olduğunu düşündüğü günlerde delicesine bir aşkla bağlandığı Sarp’la tanışır. Ancak mutlu bir evliliğin ve iki çocuğun ardından beklenmedik şekilde hayatını kaybeden Sarp, Bahar’ın geçmişe borcu ve bağlantısı olmuştur. Onun anıları, onunla yaşadıklarını her gün yeniden yaşamakta ve kalbini başka birine kapatmıştır. Ancak onu sekiz yaşında terk eden annesinin ve ailesinin hayatına yeniden girişi, taşınmak zorunda olduğu yeni mahallesi onun önünde beklenmedik kapılar açacaktır.

Kadın, FOX'de yayınlanan ve 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 05:00'te başlayan Kefaret isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Kadın programının yayını, 08:00'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

31 Aralık 2021 Cuma günü saat 06:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kadın dizisi yayını başlayacaktır.