Kadın Asla Unutmaz

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kadın Asla Unutmaz, 20 Kasım 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kadın Asla Unutmaz programını saat 01:45'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nevin okul gezisi için geldiği İstanbul’da tanıştığı üsteğmen Erol’a aşık olur. Kısa zamanda evlenme kararı alırlar. Ancak bir süre sonra Erol, bindiği uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeder. Bu durum, Nevin için tam bir yıkım olur. Bu arada Nevin, Erol’dan bir çocuk beklemektedir. Bir plan yapıp çocuğu gizlice doğuracak, bir tanıdığın kapısına bırakacak ve yine kendisi evlat edinecektir. Fakat işler istediği gibi yürümez. Arkadaşı Handan’ın doğum sırasında çocuğu ölür ve bunu gizleyip Nevin’in kapıya bıraktığı oğlunu alır. Nevin’in oğluna kavuşması için yıllarca beklemesi gerekecektir.

Kadın Asla Unutmaz, 360'de yayınlanan ve 20 Kasım 2022 Pazar günü saat 00:00'da başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 01:45'te başlayacak.

Kadın Asla Unutmaz programının yayını, 03:15'te yayınlanan Aileler Yarışıyor isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

20 Kasım 2022 Pazar günü saat 01:45'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Kadın Asla Unutmaz filmi yayını başlayacaktır.