Kader Bağlayınca

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kader Bağlayınca, 26 Temmuz 2022 Salı günü ekrana geliyor. Kader Bağlayınca programını saat 09:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep ve Murat aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya gelen mafya babası Bekir saldırıya uğrar ve Zeynep onun hayatını kurtarırken yaralanır. Bekir yaralanan Zeynep’i bırakmaz ve yanına alır. Zeynep, Murat’ı kızdırmak için Bekir’le gider. Amacı Murat’ı kıskandırmaktır ve bir süre sonra evine dönmek ister. Ama Bekir onu bırakmaz. Çünkü aşık olmuştur. Onu yatıyla mavi yolculuğa çıkarır. Bekir, Zeynep’le evlenmek istediğini söyler, Zeynep korkusundan çaresiz kabullenir. Murat ve Zeynep gizlice barışırlar. Artık üçü arasında gerilim başlamıştır.

Kader Bağlayınca, 360'de yayınlanan ve 26 Temmuz 2022 Salı günü saat 09:00'da başlayan Sağlık Olsun isimli programdan sonra saat 09:30'da başlayacak.

Kader Bağlayınca programının yayını, 11:30'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

26 Temmuz 2022 Salı günü saat 09:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Kader Bağlayınca filmi yayını başlayacaktır.