Kaçış Planı 3

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kaçış Planı 3, 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kaçış Planı 3 programını saat 01:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hong Kong temelli bir teknoloji güvenlik şirketinin uzmanlığı yürüten bir adamın kızı kaçırılmıştır. Standart bir fidye isteme durumu gibi görünmektedir. Kızın sağ salim geri getirilmesi için güvenlik uzmanı Ray Breslin ve ekibinin yardımına başvurulur. Breslin ve ekibi kaçırılma hakkında daha derine indikçe suçluların eski düşmanlarından birinin acımasız oğlu olduğunu keşfederler. Kaçırılan kızın, Şeytan'ın İstasyonu olarak bilinen, devasa ve zorlu bir Letonya hapishanesinden kurtarılması gerekmektedir. Ancak ekip işi aldıktan sonra Breslin'in kız arkadaşı da kaçırılıp aynı hapishaneye götürülür. Şimdi Breslin ve ekibi sadist düşmanlarıyla yüzleşmek ve zaman dolmadan rehineleri kurtarmak için ölümcül bir kurtarma görevine girişmelidir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kaçış Planı 3, Show TV'de 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:30'da başlayacak.

Kaçış Planı 3 programının yayını, 03:00'te yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 01:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kaçış Planı 3 filmi yayını başlayacaktır.