Kaçak Gelinler

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kaçak Gelinler, 7 Eylül 2021 Salı günü ekrana geliyor. Kaçak Gelinler programını saat 05:00'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güzel, mütevazı, onurlu Kainat, sosyetik güzel Şebnem ve mistik inançlarına sıkı sıkıya bağlı Almilla. Birbirini hiç tanımayan, İzmirli bu üç genç kızın yolları, nikah masası yerine geldikleri İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda kesişir. Kaderin bir araya getirdiği üç arkadaşa, hayallerinin, ideallerinin ve aşkın peşinde İstanbul yolu gözükür. Hayatlarının aşkını bulmak adına geldikleri İstanbul’da onları, tesadüfler, zorluklar, zaman zaman kabus gibi günler ve sonu gelmeyen maceralarla başlayan hayal bile edemeyecekleri romantik, renkli, yepyeni bir hayat beklemektedir.

Kaçak Gelinler, Star TV'de yayınlanan ve 7 Eylül 2021 Salı günü saat 03:20'de başlayan Star Market isimli programdan sonra saat 05:00'te başlayacak.

Kaçak Gelinler programının yayını, 07:00'de yayınlanan Mesut Yar ile Bugün isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

7 Eylül 2021 Salı günü saat 05:00'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Kaçak Gelinler dizisi yayını başlayacaktır.