Kaçak Gelin

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kaçak Gelin, 23 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kaçak Gelin programını saat 23:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çevresi tarafından hırçın ve inatçı bir kız olarak tanınan Melek, kendisine yöneltilen evlilik tekliflerini sürekli geri çevirmektedir. Melek’le evlenmek isteyenler arasında yörenin zenginlerinden Cabbar Ağa’nın oğlu Bayram da bulunmaktadır. Genç kız Bayram’ın evlenme isteğini reddeder ancak ailesi bu evliliğin gerçekleşmesi konusunda ısrarlıdır. Böylece düğün hazırlıkları başlar. Melek, çareyi düğün günü evden kaçmakta bulur. Bayram ve adamları her yerde onu ararlar. Ancak Melek hayatına yeni bir yön vermek konusunda kararlıdır.

Kaçak Gelin, Kanal 7'de yayınlanan ve 23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 21:15'te başlayan Baş Tacım isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Kaçak Gelin programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 23:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kaçak Gelin filmi yayını başlayacaktır.