Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza, 4 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza programını saat 23:00'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Televizyon tarihinin en iddialı belgesellerinden biri olan Kabusa Dönen Yolculuklar’ın yeni serisi, uyuşturucu kaçakçılarının, kaçırılma kurbanlarının, savaş mahkumlarının ve çok daha fazlasının hikayesiyle National Geographic’te…

Bu yaşam programı, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza, National Geographic'de yayınlanan ve 4 Haziran 2021 Cuma günü saat 22:00'de başlayan Nazilerin Mega Yapıları: Savaşa Hazır isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza programının yayını, 23:55'te yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

4 Haziran 2021 Cuma günü saat 23:00'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza yaşam programı yayını başlayacaktır.