Jurassic World: Yıkılmış Krallık

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Jurassic World: Yıkılmış Krallık, 2 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Jurassic World: Yıkılmış Krallık programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tema parkı ve lüks tatil yeri Jurassic World dinozorlar tarafından yok edileli dört yıl olmuştur. Isla Nublar, hayatta kalan dinozorların ormanlarına sığındığı ve insanlar tarafından terk edilmiş bir yer hâline gelmiştir. Adanın uykuda olan yanardağı harekete geçince, Owen ve Claire adada kalan dinozorların soyunun tükenmesini engellemek için bir kurtarma kampanyası başlatır. Owen, hala ormanın derinliklerinde kayıp olan öncü raptor Blue'yu bulmak ister, Claire ise bu yaratıklara saygı duyduğunu anlamıştır ve misyonunu yerine getirmeye kararlıdır. Adaya vardıkları sırada lavların da harekete geçmesiyle, bu macera tüm gezegeni, prehistorik çağlardan beri görülmemiş ölümcül bir tuzağa sürükler.

Jurassic World: Yıkılmış Krallık, Kanal D'de yayınlanan ve 2 Eylül 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Jurassic World: Yıkılmış Krallık programının yayını, 22:45'te yayınlanan Camdaki Kız isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

2 Eylül 2021 Perşembe günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi yayını başlayacaktır.