Jumanji: Vahşi Orman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Jumanji: Vahşi Orman, 1 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Jumanji: Vahşi Orman programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dört sıradışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört arkadaş kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra Jumanji ile oynadıklarını düşünen çocuklar kendilerinin de bir oyunun içinde olduğunu keşfederler. Sonsuza kadar Jumanji’nin içinde hapsolmamak için hayatların macerasını yaşamak zorundadırlar.

Jumanji: Vahşi Orman, atv'de yayınlanan ve 1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Jumanji: Vahşi Orman programının yayını, 12:00'de yayınlanan Dizi TV isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Jumanji: Vahşi Orman filmi yayını başlayacaktır.