İyilik

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İyilik, 22 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. İyilik programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Damla şirkete adımını atar atmaz ilk fırsatta Murat’a yakınlaşmaya çalışır. Murat, Neslihan’la ilişkilerine yeni bir şans verdiklerini söyleyince Damla yıkılır. Bu sırada Neslihan, Murat’a yakın durarak onun güvenini kazanmaya çalışmaktadır ve bu yolla annesinin yargılandığı davanın düşmesini sağlayacak delilleri elde etmeyi amaçlamaktadır. Murat’ın şirketin elindeki en kıymetli arsasını sattığını öğrenen Neslihan Necatiyle iş birliği yapar. Neslihan’ın planı olduğunu anlayan Damla hemen Murat’ı durumdan haberdar eder. Neslihan’ın gerçek yüzünü sonunda Murat’a gösterebildiğini düşünen Damla’yı finalde büyük bir sürpriz beklemektedir.

İyilik, FOX'de yayınlanan ve 22 Eylül 2022 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Mahkum isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

İyilik programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

22 Eylül 2022 Perşembe günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

İyilik dizisi yayını başlayacaktır.