İyilik

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İyilik, 16 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geliyor. İyilik programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Damla şirkete adımını atar atmaz ilk fırsatta Murat’a yakınlaşmaya çalışır. Murat, Neslihan’la ilişkilerine yeni bir şans verdiklerini söyleyince Damla yıkılır. Bu sırada Neslihan, Murat’a yakın durarak onun güvenini kazanmaya çalışmaktadır ve bu yolla annesinin yargılandığı davanın düşmesini sağlayacak delilleri elde etmeyi amaçlamaktadır. Murat’ın şirketin elindeki en kıymetli arsasını sattığını öğrenen Neslihan Necatiyle iş birliği yapar. Neslihan’ın planı olduğunu anlayan Damla hemen Murat’ı durumdan haberdar eder. Neslihan’ın gerçek yüzünü sonunda Murat’a gösterebildiğini düşünen Damla’yı finalde büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İyilik, FOX'de yayınlanan ve 16 Eylül 2022 Cuma günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

İyilik programının yayını, 23:30'da yayınlanan Orta Sayfa isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

16 Eylül 2022 Cuma günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

İyilik dizisi yayını başlayacaktır.