İyilik

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İyilik, 11 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. İyilik programını saat 16:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nehir susmuş, hiç kimseyle konuşmuyor. Neslihan kimden yardım isteyeceğini, ne yapacağını şaşırmış durumda… Murat ise ortadan kaybolmuş, Damla’yla tekne turu yapıyor bu sırada. Damla tekne turundayken, Neslihan’dan kurtulmak için giriştiği tehlikeli bir oyunun start tuşuna basıyor uzaktan uzağa. Bu sırada Koray’ın yardımıyla Nehir’in suskunluğunun sebebini öğrenen Neslihan, Damla’dan intikam almak için akılalmaz bir plan yapıyor. Bütün bunlardan habersiz Murat, Damla’nın ondan sakladığı büyük bir sırrı öğrenip deliye dönüyor. Ve nihayetinde Neslihan’dan aldığı büyük bir darbeyle alt üst olan Damla, Şahika’yla büyük bir pazarlığa girişiyor.

İyilik, FOX'de yayınlanan ve 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 13:45'te başlayan Mahkum isimli programdan sonra saat 16:15'te başlayacak.

İyilik programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Eylül 2022 Pazar günü saat 16:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

İyilik dizisi yayını başlayacaktır.