İyi Aile Çocuğu

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İyi Aile Çocuğu, 23 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. İyi Aile Çocuğu programını saat 03:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Doğdukları gün anne ve babaları öldürülen ikiz kardeşler Kemal ve Cemal, bir cami avlusuna bırakılır. Her biri farklı insanlar tarafından evlat edinilir. Kardeşler birbirinden habersiz büyür. Cemal namlı bir kabadayı, Kemal ise banka memuru olur. Bir kardeşin hissettiklerini aynı şekilde diğer kardeş de hissetmektedir. Yıllar sonra karşılaşmalarından doğan karışıklık ikisinin başına da türlü belalar açacaktır.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İyi Aile Çocuğu, Show TV'de yayınlanan ve 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 01:45'te başlayan Çin Falı isimli programdan sonra saat 03:45'te başlayacak.

İyi Aile Çocuğu programının yayını, 04:15'te yayınlanan Sevcan'la Lezzet Yolunda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 03:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

İyi Aile Çocuğu filmi yayını başlayacaktır.