İstanbul Tatili

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi İstanbul Tatili, 24 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. İstanbul Tatili programını saat 10:00'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Asıl amacı bir gazetede foto muhabirliği olan Ali sokak fotoğrafçılığı yapmaktadır. O günlerde Nilgün adlı bir prenses, babası Katras Sultanı El Haşim’le İstanbul’u ziyarete gelir. Sürekli muhafızlar eşliğinde dolaşmaktan bıkan Prenses Nilgün, kaldıkları saraydan kaçar. Uyuyakaldığı bankta onu bulan Ali, Nilgün’ü evine götürür. El Haşim ise kızının kaçırıldığını sanıp polisi ayağa kaldırır. Ali gazetelerden Nilgün’ün prenses olduğunu öğrenir ve resimlerini çekerek gazeteye satıp zengin olmayı düşler. Nilgün saraya dönmez ve Ali ile tüm İstanbul’u dolaşır. Gençler birbirlerine aşık olmuştur ancak prensesin saraya dönüş vakti giderek yaklaşmaktadır.

İstanbul Tatili, 360'de yayınlanan ve 24 Ekim 2021 Pazar günü saat 09:00'da başlayan Maksat Yarışmak Olsun isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

İstanbul Tatili programının yayını, 12:00'de yayınlanan Canikom isimli film başlayana kadar devam edecek.

24 Ekim 2021 Pazar günü saat 10:00'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

İstanbul Tatili filmi yayını başlayacaktır.