Irkçılık

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Irkçılık, 23 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Irkçılık programını saat 14:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sex and the City’nin ünlü yıldızı Sarah Jessica Parker, alışık olmadığımız bir role bürünüyor. Lancaster’da bir okulda eğitimci olan Sarah (Sarah Jessica Parker), azınlıklara, özellikle siyahlara karşı büyük bir önyargı yaratmıştır. Herkesin beyaz olduğunu umduğu Vermont’a yerleşmeye karar verir ve Belmont Koleji’nde işe başlar. Geçmişini gizleyen Sarah, siyah bir öğrencinin bir nefret cinayetine kurban gitmesinin ardından huzursuz olur. Geçmişini sorgulamaya başlayan Sarah, azınlıklara karşı olan hislerini de tekrar gözden geçirmeye başlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Irkçılık, SinemaTV'de yayınlanan ve 23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 13:45'te başlayan Deutschland 89 isimli programdan sonra saat 14:45'te başlayacak.

Irkçılık programının yayını, 16:15'te yayınlanan Aşkın Çekimi isimli film başlayana kadar devam edecek.

23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 14:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Irkçılık filmi yayını başlayacaktır.