İnkaların Kayıp Tapınağı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı İnkaların Kayıp Tapınağı, 19 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. İnkaların Kayıp Tapınağı programını saat 02:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Efsanevi arkeolog Johan Reinhard kariyerini İnka İmparatorluğu'nun kayıp tapınaklarını aramak için harcadı ve biri hariç hepsini keşfetti: Peru'daki en kutsal dağlardan birinin adını taşıyan Ausangate. Şimdi, meşalesini yaklaşık 20 yıldır bu alanı inceleyen çevre bilimcisi ve National Geographic kaşifi Preston Sowell'e teslim etti. Belgesel, Sowell'ın bu kutsal yer hakkındaki gerçeği ararken macera dolu yolculuğunu anlatacak.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İnkaların Kayıp Tapınağı, National Geographic'de yayınlanan ve 19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 01:30'da başlayan Nazilerin Mega Yapıları isimli programdan sonra saat 02:15'te başlayacak.

İnkaların Kayıp Tapınağı programının yayını, 03:00'te yayınlanan Korkusuz Balıkçılar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 02:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

İnkaların Kayıp Tapınağı yaşam programı yayını başlayacaktır.