Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı programını saat 20:00'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Soğuk Savaş sırasında Sovyet ajanları, profesör Indiana Jones’u izlemektedirler. Genç bir adamın, kendisine yaşlı ve bunak bir meslektaşı olan Oxley’den şifreli bir mesaj getirdiğine şahit olurlar. Yetenekli Irina Spalko’nun öncülüğünde Sovyetler, Jones ve genç adam Mutt’un peşine takılırlar. Oxley’in şifresi ile kuvarstan yapılma efsanevi bir kafatası bulurlar. Eğer Jones, kafatasını yasal olarak ait olduğu yere götürebilirse her şey yoluna girecektir. Ancak Irina, onu ele geçirirse, batıyı tehlike altında bırakabilecek bir güce sahip olacaktır. Yaşlı profesör ve genç adam güçlerini, Jones’un geçmişinden gelen bir kadının gücü ile birleştirerek ormanın tehlikeleri ve doğaüstü olaylar ile yüzleşirler.

Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı, 360'de yayınlanan ve 15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 18:00'de başlayan Ben Bilirim isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı filmi yayını başlayacaktır.